Nya Safari har som bekant fått lite ny design och en sak som flyttat (något) och som ändrats (något) är tabbar i iCloud – alltså tabbar öppna i Safari i din iPhone, din Ipad och som du vill kunna komma åt i din Mac.

Nu hittar du tabbarna, från iCloud, en bit ned på förstasidan i din Mac/iPhone och iPad. Du kan dessutom byta mellan enheter om du vill:

Förstasidan i dina enheter (Safari) kan du även designa om, lägga in en bakgrundsbild, sortera om länkar, skapa foldrar med mera.

blank

Nere i högre hörnet, på startsidan finns en ikon med reglage. Här slår du på vad du vill se, bakgrundsbild och om du vill ha en startbild i alla dina enheter. Det räcker alltså att bygga upp och skapa en startbild i en av dina enheter. resten synkas ut till alla dina prylar med Safari.

 

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishFrenchGermanLatinNorwegianSpanishSwedish
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x