Den sociala mediajätten har problem – deras flaggskepp, Facebook fungerar inte vilket läckta dokument och visselblåsare vittnar om.

Recode har frågan 12 olika experter om vad de anser måste göras för att Facebook ska bli den digitala mötesplats som tjänsten var tänkt att bli – en plats där människor möts och delar saker med varandra – inte en hemvist för extremister, hat och rasism.

Facebook is broken, and after a recent deluge of damning internal company leaks to the press and Congress, the world has unassailable proof of how troubled it really is.

Almost 2 billion people around the world use a product owned by Meta (formerly called Facebook), including WhatsApp and Instagram, every day. For many of its users, the nearly $1 trillion valuation company is the internet and their primary platform for communication and information. Millions of us are dependent on its products in one way or another.

So what can be done to fix Facebook? Or is it past the point of fixing?

Vox/Recode

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishFrenchGermanLatinNorwegianSpanishSwedish
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x