Facebook vill nu göra ändringar processen för hur deras egen översynsstyrelses förslag ska genomförs. Facebook hinner nämligen inte med att införa och göra de ändringar som översynsstyrelsen föreslår och vill ska föras.

Facebook har på eget initiativ, och efter lång och hård kritik, tillsatt en styrelse med utvalda som regelbundet gör en översyn av Facebooks funktioner och tjänster. Denna översynsstyrelse kommer också med krav på ändringar i samband med sina möten. Enligt Facebook själva så kan det handla om allt från 5 till 35 korrigeringar som översynsstyrelsen vill ska genomförs.

Ses över

”We believe the current design of the recommendation process may not be the best way to bring about the long-term, structural changes the board is pushing us to undertake.”

Det skriver den sociala mediajätten i egna bloggen och vill att kommunikationen och hela processen ska ses över. Skälet är att Facebook inte anser sig hinna med att genomföra alla de ändringar som föreslås.

Facebook

Klarat av

Styrelsen har lagt fram 78 ändringar som de vill ha genomförda och enligt Facebooks eget regelverk så ska ändringar vara gjorda senast 30 dagar efter det att översynsstyrelsen har lämnat sina förslag. Något som Facebook inte klarat av. de två senaste kvartalen har översynsstyrelsen lagt fram 69 ändringar, facebook har genomfört bara 12 av dem.

Facebook vill se över hela kommunikationen med översynsstyrelsen och även de tidsgränser som finns för hur snabbt ändringar ska genomföras.

0 0 röster
Article Rating
DanishEnglishFinnishFrenchGermanLatinNorwegianSpanishSwedish
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x