blank

Det är något speciellt med brittiska tv-serier. De är helt enkelt mycket bra på det och när britterna gör kriminalserien så är det ljusår från de ofta gapiga, skrikiga och högljudda amerikanska varianterna. Manhunt är brittisk och bygger på Colin Suttons memoarer och det är en gedigen, brittisk kriminalserie av bästa märke.

Colin Sutton jagade Storbritanniens värsta brottslingar, seriemördare, och han kallades in när andra poliser hade kört fast. I den här tv-serien så spelas han mästerligt av Martin Clunes som vi tidigare sett i bland annat Doc Martin. TV-serien bygger på Suttons memoarer som en en summering av en lång karriär som utredare av de allra grövsta brotten.

Två säsonger

Du hittar två säsonger på SVTPlay varav säsong nummer två har rullat igång och där kommer det ett nytt avsnitt per vecka.

SVTPlay

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x