Det är nu flera år sedan den sista Apple Thunderbolt-skärmen lämnade Apples fabriker. Bildskärmen är nedlagd sedan länge och den senaste bildskärmen från Apple kostar ett hemman, minst, och det är inget vettigt alternativ för de flesta användare. Nu ryktas det att Apple jobbar på en ny bildskärm, en 27-tums bildskärm som ska vara prismässigt mera överkomlig än den nuvarande skärmen.

Tänker du investera i en XDR-skärm så en kostar Apple-skärm 60 000 till 72 000 kronor – jo, du läste rätt. Det är ingen skärm för vanliga användare och det vet Apple. XDR-skärmen, utvecklingen av den har nu hittat in i iPad Pro och nya MacBook Pro.

Nu kommer rykten om att Apple jobbar på en 27-tums bildskärm, en efterföljare till ThunderBolt och Apple Cinema-skärmarna.

Den nya bildskärmen ska vara en bildskärm som även den bygger på teknik och erfarenheter som Apple fått vid bygget av XDR-skärmen. Mini-LED, ProMotion och med en tänkt lansering under 2022 – allt enligt Ross Young som har en god historik när det gäller att publicera korrekta uppgifter om Apples planer.

DanishEnglishFinnishFrenchGermanLatinNorwegianSpanishSwedish