blank

En känd begränsning med M1-modellerna är att du bara kan ansluta en bildskärm till MacBook Air och MacBook Pro. Nu har Hyper tagit fram en lösning på problemet som gör det möjligt att anlita dubbla bildskärmar.

Hypers adapter finns i två varianter – en enklare version som gör det möjligt att ansluta en bildskärm med en uppdateringsfrekvens på 60Hz och en bildskärm med en uppdateringsfrekvens på 30Hz – vi en enda USB-C anslutning.

blankThe Dual 4K HDMI Adapter lets you connect to 2 HDMI displays, 1 at 4K 60Hz through HDMI and DP Alt-mode and 1 at 4K 30Hz through HDMI and Silicon Motion’s InstantView technology. Enjoy quickly charging devices with our USB-C 100W PD charging port. And, it’s fully compatible with MacBook Air/Pro (M1 & Intel powered) devices, Windows PC devices as well as Chromebook devices.

$129.99

Det finns även en mer avancerad lösning – en komplett hub som förutom lösningen att ansluta flera skärmar även har en rad andra anslutningar.

blankMeet the newest way we’re extending M1 MacBook connectivity. With the Dual 4K HDMI 10-in-1 USB-C Hub, you can extend to 2 displays at 4K video while getting access to 10 essential ports, including USB-C, HDMI, USB-A, and many more. Enjoy transferring photos in a flash, quick charging your device, and extending to 2 HDMI displays, all without having to download cumbersome drivers. And, it’s fully compatible with MacBook Air/Pro (M1 & Intel powered) devices, Windows PC devices as well as Chromebook devices.

$199.99

Hyper Shop

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x