blank

Marjorie Taylor Greene, republikan, Kritiserar nu Biden-administrationen och anser att det är oansvarigt att inte tillåta att läkare att få skriva ut ivermectin för att behandla och förebygga Coid-19. Ivermectin är en medicin för att behandla vissa parasiter och det finns behandlingar både för människor och djur med medicinen.

Det finns inga vetenskapliga bevis för att Ivermectin överhuvudtaget är verksamt mot Covid-19 och flera sjukvårdsminister i amerikanska delstater rapporterar att enskilda fått uppsöka vård efter att ha självdoserat sig med medicinen. Marjorie Taylor Greene hävdar nu att medicinen är verksam och att det är oansvarigt att inte tillåta användandet ev en medicin som Marjorie Taylor Greene hävdar har tilldelats Nobels fredspris.

Virus

Ivermectin är alltså en medicin för att behandling mot parasiter och det tål att påtalas i sammanhanget att Covid-19 orsakas av ett virus. Sen fick inte medicinen Nobels fredspris men forskarna bakom medicinen och upptäckten att preparatet kan användas för att behandla vissa angrepp av parasiter fick Nobels pris i fysik 2015.

 

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x