blank

Twitter lanserar nu en ny funktion där du kan städa ditt flöde, plocka bort en användare utan att behöva tysta eller blockera kontot. 

Idag kan du blockera en person som du inte vill ha någon kontakt med. Den blockerade får då upp ett meddelande om att hen är blockerad av dig om denne någon försöker läsa något av dina inlägg.

Du kan även använda tysta/ignorera/mute vilket innebär att hens inlägg inte visas för dig men det visas ingen dialog som informerar om det. 

Nu rullas en tredje variant ut – Remove, vilket betyder att inläggen plockas bort, inte visas i ditt flöde. 

 

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x