blank

Det kallas för ett digitalt fingeravtryck och det handlar om att sammanställa en rad olika uppgifter om de prylar du använder när du surfar. Med hjälp av de uppgifterna så går det sedan att skapa ett digitalt fingeravtryck och kartlägga allt det du gör ute på nätet.

Det är enkelt att kontrollera om du har gjort tillräckligt för att slippa bli kartlagd – för att kontrollera om det går att sätta ett digital fingeravtryck på dig och dina prylar. Ett avtryck som gör att det går att samla in data om dig ute på nätet.

Allt du behöver göra är att klicka på länkarna nedan och sedan köra testerna för att se ditt digitala fingeravtryck och även få information om hur du skyddar din information.

Cover Your Track EFF

AmIUnique

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x