blank

Två nya program med fokus på de yngre tittarna har premiär på AppleTV+ inom kort.

Det är två program – Get Rolling with Otis, vad det nu kommer att översättas till, och sedan Puppy Place – som båda har premiär nästa månad.

Otis

Historien om den röda traktorn Otis har premiär på AppleTV+ den 8 oktober och bygger på Loren Longs bok med samma namn “Get Rolling With Otis”. Otis bor på Long Hill Dairy Farm och han må vara en liten. traktor men han har ett stort hjärta och vill hjälpa alla som behöver det.

Puppy Place

Puppy Place bygger också på en barnbok – Ellen Miles – “Puppy Place”. Premiär den 15 oktober på AppleTV+. Det här historien om Charles och Lizzie Peterson som tar hand om hundar som de fostrar medan de letar efter permanenta hem.

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x