blank

Nästa generation av iPad mini kan få ett jättelyft, prestandamässigt. Rykten gör gällande att Apple kommer att använda den senaste processorn, A15, i iPad mini, det vill säga samma processor som kommer att sitta i nya iPhone 13.

Nya iPad mini kommer att ha samma formfaktor, design, som nuvarande iPad Air (mindre format) och ha en magnetisk anslutning. Det öppnar för en rad helt nya tillbehör även för iPad mini.

The new iPad mini will also feature USB-C connectivity on the bottom, the sources say, similar to the iPad Pro and the latest iPad Air. This will open the iPad mini up to a wide array of peripherals and accessories beyond the Lightning connector that the current iPad mini uses.

Finally, the redesigned iPad mini will also feature magnetic Smart Connector similar to the iPad Air and iPad Pro, our sources say. This could mean that Apple has plans to release Smart Connector-capable accessories for the new iPad mini.

9 to 5 Mac

Det blir även ett prestandalyft för den nuvarande einstegsmodellen av iPad där den nuvarande A13-processorn byts mot A13-processorn.

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x