blank

Khaled Sharrouf dök upp i sociala medier med bilder med avskyvärda bilder på halshuggna offer, mördade som skjutits bakbundna och med mördarsekten Daesh svarta flagga i bakgrunden. Även med Deash mått mätt så var Jihadi Khaled Sharrouf brutalare än de flesta andra.

Khaled Sharrouf kom till Daesh via Australien där han hade begått en rad brott. Han var välkänd av polisen och ofta i klammeri med rättvisan. Khaled Sharrouf var en kriminell som snabbt hittade en möjlighet att avancera genom att vara mer brutal, grym och mer hänsynslös än de övriga inom terrorsekten.

Predikade

Khaled Sharrouf kommer från ett religiöst hem med en predikande far som vilket gjorde att Khaled Sharrouf. Efter att ha dömts till fängelse i fyra år så knöt Khaled Sharrouf Sina kontakter med radikala islamister och efter att ha släppts från fängelset så lämnade Khaled Sharrouf Australien och reste till Daesh och till det utropade kalifatet i Syrien och Irak. En brutal kriminell hittade sin plats inom mördarsekten och han blev snabbt den grymmaste av alla dess bödlar. Khaled Sharrouf fotograferade till och med sin son med ett avhugget huvud i händerna.

Det här är historien om en gangster som blev en av Daesh mest brutala bödlar och Australiens värsta terrorist.

 

Gangster Jihad – Amazon Prime Video

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x