blank

Claude Mangin är gift med en marockansk demokratiaktivist, fängslad i Marocko, och NSO Groups spyware Pegasus användes för att hacka hennes iPhone. Analyser av Claude Mangins telefon visar att Pages har använts för att stjäla information, vid flera tillfällen.

Det är Amnesty International som gått igenom och analyserat Claude Mangins iPhone. Analyses visar att med stir sannolikhet så har Pegasus använts för att infektera telefonen och Göran det möjligt för behöriga att Samoa in data från den. Analyserna visar att data har så last in när Claude Mangin varit på besök i Frankrike.

The text delivered last month to the iPhone 11 of Claude Mangin, the French wife of a political activist jailed in Morocco, made no sound. It produced no image. It offered no warning of any kind as an iMessage from somebody she didn’t know delivered malware directly onto her phone — and past Apple’s security systems.

Once inside, the spyware, produced by Israel’s NSO Group and licensed to one of its government clients, went to work, according to a forensic examination of her device by Amnesty International’s Security Lab. It found that between October and June, her phone was hacked multiple times with Pegasus, NSO’s signature surveillance tool, during a time when she was in France.

Washington Post

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x