blank

Clubhouse och TED startar nu ett samarbete där de som lyssnat på något av TEDs alla föreläsningar ska kunna logga in på Clubhouse för att ställa frågor.

TED har en mycket populär podcast som nu flyttar in, delvis, på Clubhouse, och varje måndag körs Thank Your Ass Off på Clubhouse. Kopplingen mellan podcasts och olika former av samtalsrum ser ut att utvecklas till en trend ute på nätet nu. Spotify uppmanar de som distribuerar sina podcast via musiktjänster att också använda Greenroom som kan sägas vara en konkurrent till Clubhouse. Twitter meddelade nyligen att den amerikanska ligan i fotboll kommer att erbjuda exklusivt material via Twitters konkurrent till Clubhouse, Spaces.

Meddelanden

Nyligen lanserades också direktmeddelanden på Clubhouse, alltså meddelanden via text, inte tal. Funktionen, Backchannel, fungerar med text och länkar men inte med bilder och videor, ännu. Du som användare kan styra vilka som får eller inte får skicka meddelanden till dig.

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x