blank

Ett år efter det att Apple passerade att aktievärdet på 2 biljarder dollar, som första företag någonsin, så bröt Apple nu gen ytterligare en gräns, som första företag – 2.5 biljoner dollar.

Apples aktier har stigit med 14.3 procent sedan årskiftet. Sedan gränsen 2 biljoner dollar passerades så har Apple lanserat Apple Silicon och M1-modellerna. Trots en global pandemi så har Apple också lyckats att lansera en rad nya modeller, nya produkter och nya tjänster.

iPhone

Nu närmast inväntas lanseringen av nya iPhone 13 (om det nu blir namnet) och under resten av året förväntas även Apple att lansera nya modeller av iPad och möjligen också två nya modeller av MacBook Pro. Lanseringar som mycket väl kan skjuta upp värderingen och priset på aktien ytterligare.

AppleInsider

 

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x