blank

Netflix har lagt ned Jupiter’s Legacy och avbeställt en fortsättning och en andra säsong av tv-serien om en familj med superhjältar.

Jupiter’s Legacy kommer nu att bli en antologi, enligt amerikanska Deadline, där nästa serie kan komma att handla om Supercrooks ett gäng superskurkar som också finns med bland historierna som tv-serien bygger på. Historien bygger på seriemagasin av Mark Millar som tecknats av Leinil Francis Yu. Här finns en historia om åtta superskurkar som Netflix gjort en animerad film av.

Köpte

Netflix köpte alla rättigheter till historierna 2017 då streamingjätten köpte Millarworld, ett serietidningsförslag. Det har nu utmynnat i en animerad film och tv-serien Jupiter’s Legacy. När beskedet blivit känt så reagerade en av huvudrollsinnehavarna, Andrew Horton, med ett inlägg på Instagram:

blank

 

Macken tittar på: Jupiters Legacy – ett familjedrama med superhjältar

 

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x