blank

Katey Sagal spelar en roll som löst bygger på Erin Brockovich liv och det handlar om den lilla människans kamp för rättvisa mot stora bolag vars heder och moral ibland styrs av mammon.

Rebel anspelar på att Sagals roll Annie ”Rebel” Bello aldrig ger sig, aldrig accepterar ett nej, inte ens från sin närmaste, sin son, dotter eller från sina närmaste chef. Serien har precis börjar att rulla i Sverige på Disney+ och det är en tv-serie som fått höga betyg i USA.

Film

Serien bygger Erin Brokovich liv som gestaltades på film av Julia Roberts. Den här tv-serien bygger på Brokovich liv och karaktär men är ingen dramatisering. Sagal spelar övertygande vilket hon alltid gör i rollen som stentuff. Hon har en naturlig pondus som kommer väl tillpass i en rätt fysisk roll. Hutlös så finns bara det lite längre pilotavsnittet på Disney+ men det är ett avsnitt som ger mersmak. Välproducerat, med en räcka kända amerikanska tv-skådespelare i olika roller.

Rebel – Disney+

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x