blank

Den nya storserien Loki har precis haft premiär på Disney+ – de första avsnitten finns på på streamingtjänsten och det är ett avsnitt som ger mersmak.

Det är högt tempo, humor och duktigt skruvat när Tors bror Loki hamnar i klammeri med rättvisan – den myndighet som hanterar tiden och ser till att vi inte bryter mot några regler. Tom Hiddleston spelar Loki, vem annars, och i en av de bärande rollerna så dyker Owen Wilson upp. Tillsammans skapar de en hel del riktigt minnesvärda scener med rapp, skruvad dialog. Det blir lätt så när du ska prata om tid, tidsresor och står inför rätta hos Time Variance Authority, TVA.

Loki är storslagen scenografi och en aldeles utmärkt actionkomedi – välspelad, välproducerad och stå stor som en häftig tv-serie om en Gud helt enkelt måste vara.

Loki – Disney+

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x