blank

Donald Trump är inte välkommen tillbaka på Facebook under de närmaste två åren. Facebooks rådgivande grupp, som tidigare kritiserat Facebook för att inte sätta en tidsgräns för Trumps avstängning, har nu fått en tidsgräns.

Nu är det dock inte säkert att Donald Trump kan starta upp sitt konto på den sociala mediejätten ändå om två år. Facebook har öppnat för en längre avstängning – om Trump bedöms utgöra en fara för samhället och individer, efter det att den perioden har passerats, så kan avstängningen från Instagram och Facebook förlängas.

Stängdes

Trumps konton stängdes ned i januari i år, efter attacken mot Kapitolium och sedan har avstängningen passerat Facebooks rådgivande grupp som gett Facebook rätt men som också sagt att Trumps straff måste bli tidsbestämt. Trump själv anser att avstängningen är en förolämpning mot alla de som röstade på honom och kallar beslutet för censur, trots att han nu uppenbarligen inte har några större problem att gör sig hörd – även om valde att lägga ned sin blog för några dagar sedan.

BBC

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x