blank

Nu rullar Twitter ut sin utmanare till Clubhouse – Twitter Spaces. den nya funktionen görs tillgänglig för alla med minst 600 följare på den sociala mediatjänsten.

Twitter Spaces är chattrummet där du kan lyssna på någon som du följer eller så kan du starta ett eget rum och bjuda in andra:

Since we’ve been building this, the ability to create a Space has become available to millions of people, and we’ve continued to make improvements based on your feedback. Today, we’re bringing the ability to host a Space to all accounts with 600 or more followers on Twitter. Based on what we’ve learned so far, these accounts are likely to have a good experience hosting live conversations because of their existing audience. Before bringing the ability to create a Space to everyone, we’re focused on learning more, making it easier to discover Spaces, and helping people enjoy them with a great audience.

Twitter

iOS och Android

Just nu så är Twitter Spaces tillgängligt för användare av iOS och Android – inte i desktop-programmet, ännu.

blank

Du kan moderera ett möte eller släppa dialogen fri – om det är ditt möte. Som gäst så får du be om mikrofonen/ljudet för att kunna prata.

Nu återstår att se hur Clubhouse kommer att kunna matcha alla nya konkurrenter – Twitter, Instagram och Facebook är bara tre exempel på tjänster som nu kommer med egna varianter av talade röstfunktioner.

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x