blank

Twitter bekräftar att det finns planer på ett abonnemang, Twitter Blue, som kommer att kosta motsvarande 3 dollar i månaden.

Abonnemanget dök upp i Twitters egen app, trots att tjänsten inte ser ut att vara färdig för lansering. Uppgifterna bekräftar tidigare uppgifter och rykten om att Twitter har planer på en prenumeration på tjänsten.

The update was spotted by app researcher Jane Manchun Wong, who has previously uncovered details about “Twitter Blue.” According to images shared by Wong, the service includes an “undo tweet” feature as well as a “reader mode” that makes it easier to view long threads. It also adds additional customization options, like new app icons.

Twitter executives have previously spoken about creating features specifically for paid subscribers, but the company hasn’t offered many details on pricing or what features may be included. The company recently acquired a startup that allows subscribers to view news content without ads.

Exakt vad abonnemanget ger tillgång är inte helt klarlagt men det ser byt som att du kan välja färgtema, annan ikon för appen och ett ”Reader Mode” som kommer att lanseras senare.

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x