blank

När Apple skickades ut som inbjudning till den kommande konferensen för utvecklare, WWDC, så skickades det med en bild – ovan. denna bild har nu grundligt analyserats och texten i reflektionen i glasögonen inte minst.

Det visar sig att koden är ikoner:

u{1F374} – 🍴
u{1F634} – 😴
u{1F4BB} – 💻

Mat, sova och koda på en MacBook Pro skulle kunna vara en tolkning men det faktum att det finns med en MacBook Pro, som ikon, har också tolkats som att Apple antyder om att Apple kommer att visa upp en ny modell av MacBook Pro under WWDC.

Apple kommer att presentera nya MacBook Pro under WWDC

Tolkningar

Så snart Apple skickar ut något, oavsett vad så granskas allt, med lupp. All grafik, alla bilder och alla tecken bryts ned, granskas, analyseras och analyseras igen. De färgglada slingorna som fanns med på inbjudan till den förra produktvisningen, keynote, tolkades som att Apple skulle visa upp nya modeller av sina datorer – färgglada sådana. Nu landade ju den analysen rätt men då ska tilläggas att förutom analysen av fängslingar fanns också en lång rad uppgifter om nya, iMac i olika färger.

Hur som helst – nu tolkas kod motsvarande en ikon som en bekräftelse på att Apple kommer att lansera en 14-tums modeller och en 16-tums modell av MacBook Pro under WWDC som drar igång den 7 juni.

 

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x