blank

Cloudmounter är ett smart litet program som du kan använda för att ansluta till externa diskar, via nätverk, och dina molnlagringar – direkt in i Finder/Filhanteraren. Du kan ansluta Nextcloud/Owncloud, Dropbox och liknande tjänster, automatiskt, och ha dem som en lagringsplats i filhanteraren.

Det betyder att du har snabb tillgång till alla dina olika lagringsplats, direkt, som om de var anslutna som hårddiskar direkt till din dator.

Filhanteraren

Map all popular cloud services as regular drives and save space on your SSD as there is no need to download online files to your computer. Keep your cloud services safe and secure with data encryption. Select one of your accounts in Google Drive, Amazon S3, OneDrive, and Dropbox connect them to your computer via CloudMounter and manage them in Finder for free.

Du fyller i var lagringsplats finns, dina uppgifter för att logga in och sedan dyker enheten upp i Filhanteraren, i Finder. Smidigt och elegant.

Cloudmounter kostar 44.95 dollar att köpa och registrera men det finns ett smartare sätt – SetApp.com. Cloudmounter ingår bland de 200 program som du kan ladda ned och använda för en fast månadsumma. Du behöver inte hitta så många fler program som du kan ha behov av för att SetApp ska löna sig.

0 0 röster
Article Rating