blank

Tänk om du kunde ladda din mus, medan du använder den? Vore inte det rätt fiffigt?

Apple har lanserat nya modeller av Magic Mouse, i en rad olika färger, anpassade för nya iMac M1. Apple har dock inte åtgärdat flyttat anslutningen för laddning. den sitter fortfarande på undersidan och du kan alltså fortfarande inte ladda din mus medan du använder den.

Logitech

De som hängt med Magasin Macken ett tag vet att jag bytte tangentbord och mus. Apples tangentbord och Apples Magic Mouse byttes mot Logitechs tangentbord och Logitechs mus – som kan laddas medan jag använder den. Designmässigt är det inte det minsta störande, Anslutningen sitter på framsidan, uppenbarligen medvetet placerad där just för att du ska kunna ladda och använda musen, samtidigt. Anslutningen sitter dessutom inne, under framkanten så porten syns knappt. Apple hade mycket väl kunnat göra en snarlik design – om Apple hade velat att göra det.

Nu hade Apple chansen att ändra på sin design men valde att inte göra det.

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x