blank

Sonos och IKEA fortsätter sitt samarbete och jobbar på en ny högtalare som sägs vara en tavla med inbyggt ljud. I rykten runt nya produkter från de båda bolagen finns minst två nya produkter utöver de produkter som redan finns på marknaden idag.

IKEA har lagt ut en historia och en serie bilder på sitt Instagram-konto som en slags ”teaser” utan att egentligen berätta mer än att IKEA samarbetar med Sonos på en eller flera nya produkter. Vaga uppgifter med andra ord. Till det kan läggas registreringar gjorda av bolagen för att få trådlösa produkter certifierade. Här får vi inte ut annat än produktnummer – FHO-E1913. Inga bilder och inga mer uppgifter om vad det är för produkt.

Två produkter

Idag har IKEA en extern högtalare och en lampa Symfonisk i sitt sortiment. Designade av IKEA men med Sonos hårdvara och teknik innan skalet.

The Verge

Engadget

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x