blank

Matt Gaetz har utmålats som en av republikanernas politiska popläggskalvar. Ung, retorisk begåvad och van vid att hantera medierna. Matt Gaetz är också en av Trumps supportrar och nu har han fått all den uppmärksamhet som han så länge sökt – fast av helt fel orsaker.

Matt Gaetz utreds för att ha haft ett sexuellt förhållande med en 17-årig flicka och för att ha köpt prostituerade. När det gäller den 17-åriga flickan så misstänks Gaetz för att ha uppmanat henne att komma till honom i Washington vilket gör det till ett allvarligt federalt brott. Flickan har då passerat delstatsgränser under resan vilket anses extra allvarligt.

Matt Gaetz själv hävdar att han och hans familj utsatts för utpressning och att han hjälper FBI i utredningen tillsammans med sin far som Gaetz säger har burit en dold mikrofon i kontakterna med utpressarna.

New York Times

 

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x