blank

Mitt under presidentvalskampoankjen dök den upp – Hunter Bidens laptop som uppges hade lämnats in till en datorverkstad där den sedan blivit kvar. Innehållet kopierades och sedan försökte Trumpkamanjen använda innehållet för att svartmåla Hunter och Joe Biden. Sveriges Television gått igenom innehållet.

SVT har anlitat ett företag för att kontrollera om innehållet, allt det datorn innehåller är autentiskt, om det har manipulerats och sedan gått igenom innehållet i datorn som tillhört sonen till världens mäktigaste man – president Joe Biden.

Materialet är enormt med 144 000 mejl, 7 700 kalenderuppgifter och 118 000 bilder, filmer och dokument. Vi begränsar oss till att försöka undersöka tre saker:

  • Vilka kopplingar finns det till Sverige?

  • Finns det några uppgifter som är komprometterande för USA:s president Joe Biden?

  • Finns det några uppgifter som är så besvärande för Hunter Biden att det kan innebära problem för Joe Biden eller för USA som land?

     

SVT

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x