blank

Apple har som bekant nyligen rullar ut det som kallas App Tracking Transparence – ett krav på att appar som vill samla in data ska be om tillstånd, innan. Facebook finns med bland de datatrålare och annonssäljare som protester högljutt och den sociala mediatjätten har alla skäl i världen att vara orolig – bara 2 procent av iOS.-användarna kommer att tillåta tracking.

Det är nyhetsbloggen iMedia som frågar sina läsare hur de kommer att använda den nya funktionen.

Resultatet visar att nästan 72 procent kommer att säga blankt nej till att bli spårad och kartlagd. Drygt 22 procent kommer att tillåta det för en del appar, eller de kan tänka sig att göra det, bara 2 procent kommer att tillåta att deras surfande och användande av nätet samlas in.

Så här sätter du stopp för att bli kartlagd

Tyska annonsörer lämnar in klagomål mot Apple för App Tracking Transparency

0 0 röster
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x