blank

Apple har gått ut med en ny varning till utvecklare och påminner om att App Tracking Transparency snart kommer att aktiveras vilket är detsamma som att iOS 14.5 är just runt hörnet – det vill säga den nya versionen av iOS kommer snart att lanseras.

Nyligen så släpptes den sjätte beta- och testversioner av iOS – och övriga versioner av Apple olika operativsystem. Vanligen så brukar Apple släppa 5-6 testversioner innan det är dags för den färdiga, skarpa versionen. En nyhet i den kommande versionen är App Tracking Transparency och Apple började nyligen stoppa alla appar som försökte ta sig runt den nya funktionen.

Här är alla stora nyheter i iOS 14.5

Påminnelse

Nu har Apple gått mot med ytterligare en påminnelse om att utvecklare måste implementera den nya funktionen vilken också omfattar uppdaterade regler för App Store.

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x