blank

Donald Trump kommer att återkomma i sociala medier på sin egen plattform, berättar hans talesperson Jason Miller i en intervju med Fox News.

Donald Trump har kastats ut från Twitter, permanent, och han är avstängd från Facebook vilket betyder att den före detta presidenten inte har tillgång ill nätets två största sociala tjänster. Därför tänker rump starta sin egen plattform, säger Jason Miller i intervjun. Hur denna nya plattform kommer att fungera, tjänster, funktioner och inslag berättar Miller inte något om utan säger att

”I do think that we’re going to see President Trump returning to social media in probably about two or three months here, with his own platform. And this is something that I think will be the hottest ticket in social media, it’s going to completely redefine the game, and everybody is going to be waiting and watching to see what exactly President Trump does.”

Det är som vanligt en massa stora ord och löften om att Trump ska leverera något helt nytt, närmast revolutionerande och det inom 2-3 månader.

Jason Miller säger vidare att den nya plattformen kommer att locka tiotals miljoner användare. Lät det mycket?

Twitter har drygt 350 miljoner användare.
Facebook har runt 1,73 miljarder dagliga användare.
Instagram har cirka en miljard aktiva användare per månad
Clubhouse, nystartad tjänst, har cirka 10 miljoner aktiva användare i veckan

Överdrifter

Som vanligt måste allt det Trump säger, eller som hans stab säger, tas med massor av salt. en helt ny plattform kan visa sig vara allt från en enkel blogg till en mer utbyggd digital mötesplats – ungefär som Gab eller liknande tjänster.

En gissning (spekulation) är att Trump tänker slå mynt av sin tid i Vita Huset och lansera en sociala tjänst i samarbete med några andra, andra företag. En social tjänst som du får betala för kan inte uteslutas.

 

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x