blank

Nu finns det första avslitet av den andra säsongen av For All Mankind, rymdtävlingen, på AppleTV+. Vi har flyttat oss framåt ett antal år, rymdbasen har växt när vi nu får återknyta kontakten med huvudpersonerna.

Rymdtävlingen mot Ryssland handlar nu inte om att bygga en bas, proklamera att olika områden tillhös USA. Nu handlar jakten på att bestycka en rymdfärja med vapen och föra ut det kalla kriget ut i rymden. Joe Kinnaman är nu chef men det råder inte minsta tvekan om att den stora, bredaxlade hjälten kommer att kränga på sig astronautdräkten igen. Det framgår tydligt av trailern nedan. När USA måste slå tillbaka mot de onda ryssarna så kallar de in sina gamla hjältar.

För i For All Mankind så är det USA som ligger efter, eller som i vart fall inte leder rymdtävlingen. Du hittar ett nytt avsnitt av den andra säsongen varje fredag på AppleTV+.

 

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x