blank

Lumen är ett pusselspel där du ska rikta en ljuskägla så att den träffar rätt linser – allt för att låsa upp uppfinnaren Mrs. Olivia Maclumen olika innovationer. Hon har låst in sina uppfinningar i den märkliga lådan nämligen.

När u läst de olika pusslen så samlas information ihop i form av filmer som visar Mrs. Olivia Maclumens alla uppfinningar. Pusslen blir svårare och svårare och det är fler och fler ljuskäglor som ska vinklas runt rätt för att pusslet ska vara löst.

Klurigt spel

Lumen är ett klurigt spel, i grunden enkelt men det är ett snyggt, elegant utförande och ett spel som passar många olika åldrar. Spelet är på engelska så en vuxen kan behöva vara med för att tolka lite men pusslen är lätta att förstå sig på men inte alltid så lätta att knäcka.

Lumen – Apple Arcade

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x