blank

Clubhouse, ny social tjänst, som snabbt blivit en snackis skärper nu säkerheten runt tjänst, oroade av att kinesiska myndigheter kan försöka att avlyssna tjänsten och dess användare.

Clubhouse har nu anlitat ett konsult företag för att införa hårdare och mer svårforcerad kryptering som skydd för den sociala tjänsten. Clubhouse har också ökat kontrollen av vilka signaler (ping) som skickas ut från tjänsten och blockerar sådana datapaket till Kina.

Users were concerned that Chinese officials could legally obtain any recorded conversations passing through servers in the country. While only a handful of iOS users are believed to use Clubhouse in China, they may be prime targets for spying — the Chinese government has eagerly cracked down on services that could help dissidents coordinate in secret, such as VPNs.

Engadget

 

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x