blank

Inatt är det dags Super Bowl 2021 och som en uppvärmning kommer här den roligaste, bästa och med välgjorda reklamen under finalen i den amerikanska proffsfotbollen.

Platsen är Raymond James Stadium i Tampa Bay, Florida. Ska de se matchen så ställ in dig på en runt fyra timmar lång sändning där det är ViaPlay som har rättigheterna i Sverige. Matchen beräknas dra igång strax efter midnatt, svensk tid. Viaplay drar igång en timme tidigare, 23.30.

Pandemin

I finalen möts Tampa Bay Buccaneers och Kansas City Chiefs där Tampa Bay är favoriter enligt de flesta betting-sajterna. Det blir också en match i matchen mellan Buccaneers Tom Brady och Chiefs Patrick Mahomes – Quartebacks i respektive lag. Matchen kommer att spelas inför publik – hela 22 000 och de kommer att vara utspridda över den stora stadion som tar runt tre gånger så många åskådare. Av de 22 000 så är 7 500 speciellt inbjuden sjukvårdspersonal. De har bjudits in som ett tack till sjukvårdspersonalen insatser under pandemin.

 

 

 

 

 

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x