blank

Twitter har nu stängt ned Donald Trumps konto tillsammans med Mike Flynn, före detta säkerhetsrådgivare och Sidney Powell, tidigare Trumps advokat.

”After a close review of recent Tweets from the @realDonaldTrump account and the context around them we have permanently suspended the account due to the risk of further incitement of violence”

Så lyder Twitters motivering och förutom Donald Trumps konto så har flera andra konton stängts ned men av andra skäl. Mike Flynn, tidigare Trumps säkerhetsrådgivare, Sidney Powell, tidigare en av Trumps advokater och Ron Watkins, grundare av 8Chan ett internetforum. Den trion stängs av sedan de spridit QAnons förvirrade konspirationsteorier som bland annat är en grund för de protester som ledde fram till attacken mot Capitolium.

I juli förra året så raderades ett större antal på Twitter av samma skäl:

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x