blank

Donald Trumps tidigare advokat, Sidney Powell, stäms på 1.3 miljarder av företaget Dominion, det mjukvaruföretag som hon upprepade gånger hr anklagat för har använts för att genomföra valfusk i stor skala.

Powell arbetade på uppdrag av Donald Trumps kampanj fram till i november förra året då det plötsligt meddelades att Sidney Powell inte längre var en del av Trumps team. Powell har lanserat en konspiration där Hugo Chavez, tidigare president i Venezuela, har iscensatt ett omfattande valfusk, med stöd och hjälp av företaget Dominion som tillverkar mjukvara för rösträkningsmaskiner.

Dominion

Till saken hör att Hugo Chavez avled 2013 och att Dominions maskiner och mjukvara har inte använts i alla de delstater som Donald Trump förlorade. Tilläggas kan att flera delstater dessutom har räknat om röstsedlar för hand, manuellt, utan att det mer än marginellt har påverkat valresultatet. I december så skickades en varning ut till ett 20-tal programledare, tv- och radiokanaler där Dominion dels begärde in en del information, krävde en dementi och också meddelade att en stämning förbereddes.

Nu har  en av huvudpersonerna stämts och fler stämningar är att vänta.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x