blank

Parler, det ultrakonservativa besöksforumet på nätet, har fått igång sin hemsida efter en dryg veckas frånvaro. Forumet, den digitala mötesplatsen fungerar dock fortfarande inte.

Parler försvann på nätet sedan Amazon sagt upp avtalet med Parler. Då försvann hemsidan och den digitala mötesplatsen. Nu har hemsidan dykt upp igen.

Now seems like the right time to remind you all — both lovers and haters — why we started this platform. We believe privacy is paramount and free speech essential, especially on social media. Our aim has always been to provide a nonpartisan public square where individuals can enjoy and exercise their rights to both.

We will resolve any challenge before us and plan to welcome all of you back soon. We will not let civil discourse perish!

Kastat ut

Google har kastas upp den officiella appen ur Google Play, liksom Apple, sedan det visat sig att Parler har varit en viktig kommunikationslänk inför attacken på Kapitolium. Planeringen har skett via Parler och i en rad inlägg har det även uppmanas till våld. Inlägg som inte modereras. Det senare är ett krav från Apple för att Parler ska släppas in i App Store igen. Parler har nämligen ingen moderering, inte kontroll eller tillsyn av de inlägg som postas.

Parler