blank

FBI har gått ut med en efterlysning av den person som bar en Skellefteå-halsduk under kravallerna och attacken mot Kapitolium. På FBIs video-bilder däremot bär mannen en USA-halsduk och inte den rödvita halsduk som senare hittades i bråten efter attacken.

Polisen har även gått ut med en video där mannen ses instruera andra som deltog i attacken om hur de ska gå för att ta sig in i andra delar av Kapitolium.

FBI har lagt ut en stor mängd bilder på misstänkta som den federal polismyndigheten vill ha in tips om.

FBI


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x