blank

Polisen kunde hitta en kvinna som kidnappats genom att pinga hennes Apple Watch, skriver den lokala nyhetskanalen Fox 29.

Det var kvinnans dotter som kallat på polis sedan hon hört sin mamma skrika och köras bort på flaket till en pickup. Kvinnan kunde också ringa hem till dottern medan hon fördes bort med sin Apple Watch. Samtalet avbröts men polisen kunde pinga klockan och få fram var kvinnan befann sig.

When they arrived, officers spoke to a girl who told them her mother had been kidnapped. She said her mother and Adalberto Longoria were outside of an apartment arguing when the girl heard her mother scream. The girl told police she heard the screaming from the parking lot, but did not know where she was taken.

Around 10 to 15 minutes later, the woman called the girl through her mobile watch, telling her Longoria had kidnapped her and wanted to hurt her. As she was speaking to her mom, the mobile watch was suddenly disconnected.

Fly

När polisen kom till det hotell dit kvinnan förts så hade mannen redan hunnit fly. Han greps senare av polis  och kommer nu att åtalas för kidnappning.

The victim told police she and Longoria were fighting, and Longoria had refused to give up the vehicle. He told her to get her things out of the bed of the truck. When she went to do this, Longoria allegedly got in the driver’s seat and drove away with her still in the bed of the truck. The victim told police he was allegedly drunk at the time.

Fox 29