blank

I dessa pandemi-tider så säljs det sexleksaker som aldrig förr och bland alla dessa leksaker finns saker som du kan leka med och använda på distans. De kan fjärrstyras. Sex på distans har blivit big business och i utbudet finns ett kyskhetsbälte men leken har en baksida. Leksakerna kan hackas.

Sam Summers satt där med sin penis i ett kyskhetsbälte när det dök upp ett meddelande i appen som kontrollerar sexleksaken. hackare hade tagit över leksaken, låst den, och ville Summers inte betala 1000 dollar i bitcoin så skulle han få sitta där med sin manliga stolthet, inlåst.

– Inledningsvis trodde jag att det var min partner som skickat meddelandet och det gjorde mig lite tänd, faktiskt, säger Summers till Vice.

Nu var det inte partnern utan hackare som tagit över sexleksaken och den var mycket riktigt låst.

Summers studerade bältet och insåg att det inte fanns någon manuell knapp som låste upp bältet och det fanns ingen traditionell nyckel.

– Vid det laget fick jag panik.

Cellmate

Leksaken, kyskhetsbältet heter Cellmate och bältet kan styras och kontrolleras via en app, på distans.

blank

Summers letade reda på en del bitcoin som han hade liggandes, skickade dem till hackarna med förhoppningen att de skulle låsa upp bältet men hackarna vägrade. De de skulle ha hela summan innan de släppte ut honom. Han och partnern letade efter lämpliga verktyg och fick till slut ge sig iväg för att köpa en kraftfull bultsax. Även om det inte slutade med några bestående skador så gjorde Summers illa sig i försöken att komma ut, eller få ut sin mandom ur sin cell.

Sam Summers har nu bestämt sig för att i fortsättningen får det bli mer analoga sexleksaker. han litar inte på appar och på digitala prylar.

Vice

För tillverkarna av Cellmate, Qiui, så har hela stormen inneburit att idag är det minst två veckors leveranstid om du vill köpa en Cellmate. de är slutsålda sedan en tid tillbaka.