blank

Nu ändrar WhatsApp sina regler och ska du fortsätta att använda meddelande-programmet så måste du godkänna att din information delas med Facebook.

WhatsApp köptes av Facebook i februari 2014 för 19 miljarder dollar. Ett köp som inte var populärt och kritikerna menade att Facebook nu kommer att samköras sin sociala tjänst med WhatsApp, något som inte skett – förrän nu.

blank

Tvingande

De nya användarreglerna där tvingande och den som inte godkänner dem kan inte fortsätta att använda WhatsApp. Godkänner du de nya reglerna så godkänner du också att Facebook kan ta del av innehållet i ditt konto, mobilnummer, transaktions-data, service relaterad information, information om vem du integrerat med, information om din enhet din IP-adress med mera. Facebook kan inte samla in och läsa det du skriver, dina meddelanden. De skickas och tas emot i krypterad form men en mängd övrig information kan, och kommer, den sociala mediajätten att samla in om dig som användare.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
2
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x