blank

Det ryktas om en ny iPad Pro redan nu i vår och enligt samma rykten så ska det handla om en 11-tums modell.

Uppgifterna kommer från MySmartPrice.com, en webbplats som tidigare har presenterat nya uppgifter om Apple och som visat sig stämma (i efterhand). Enligt webbplatsen så är nya iPad Pro några millimeter kortare än den nuvarande 11-tums modellen. Den ska ha mindre svarta kanter dessutom vilket betyder att det i stort är samma design – bara något lite andra mått.

LED

Enligt andra uppgifter så jobbar Apple för fullt med att ta fram en ny modell med all-new mini-LED skärm. Stämmer uppgifterna så kan det här vara 11-tums modellen av de två – en 11-tums modell och en 12.9-tums modell. Under skalet uppges det sitta färre högtalare, den nya snabbare A14-processorn och en del andra mindre ändringar av hårdvaran. Gissningsvis så kommer nya iPad Pro-modellen som har stöd för eget SIM-kort också ha stöd för 5G.

MySmartPrice.com

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x