blank

Apple satsar 100 miljoner dollar i projektet Racial Equity and Justice Initiative. I projektet görs satsningar på utbildningar för svarta och färgade.

– We are all accountable to the urgent work of building a more just, more equitable world — and these new projects send a clear signal of Apple’s enduring commitment, säger Tim Cook.

blankProjektet drivs med flera samarbetspartners och det inkluderar en innovationshub (bild ovan), programmeringsutbildningar och tekniska utbildningar på olika platser i USA.

– We’re launching REJI’s latest initiatives with partners across a broad range of industries and backgrounds — from students to teachers, developers to entrepreneurs, and community organizers to justice advocates — working together to empower communities that have borne the brunt of racism and discrimination for far too long. We are honored to help bring this vision to bear, and to match our words and actions to the values of equity and inclusion we have always prized at Apple, fortsätter Tim Cook I ett uttalande som publicerats på Apples hemsida.

Apple.com


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x