blank

Enligt CBS så kommer Apple att presentera en större nyhet under morgondagen. Det handlar dock inte om, någon ny produkt, uppger tv-kanalen.

CBS har giort en längre intervju med Apple-chefen som även kommenterar attacken på Kapitolium.

We should say, he didn’t sit and say ”You know, I want to sit and talk to CBS about this.” This was an interview that was scheduled because they have a big announcement that they want to announce tomorrow. It is not a new product, we should say, it’s not a new product. It’s something I think bigger and better than that. So we did an interview, and we did it at the Apple Store here, and he’s at his headquarters, and he agreed to answer other questions. But that wasn’t the purpose of the interview. What we’re going to tell you about tomorrow is very exciting.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x