blank

Fleets kan liknas vid inlägg på Snapchat. Det är reaktioner med förkortad livstid, det vill säga de finns med i flödet bara under 24 timmar.

Tanken är användare ska kunna dela tillfälliga saker, händelser och vad som kan vara starten på en längre diskussion men som ändå inte behöver leva vidare som riktiga inlägg. En slags tillfälliga reaktioner på inlägg på Twitter.

Mindre publikt

Twitter Joshua Harris och Sam Haveson har utvecklats tankarna runt Fleets lite mer i ett blogginlägg:

Twitter’s purpose is to serve the public conversation – it’s where you go to see what’s happening and talk about it. But some of you tell us that Tweeting is uncomfortable because it feels so public, so permanent, and like there’s so much pressure to rack up Retweets and Likes. That’s why, unfortunately, there are so many 🔥 Tweets left in drafts! To help people feel more comfortable, we’ve been working on a lower pressure way for people to talk about what’s happening. Today, we’re launching Fleets so everyone can easily join the conversation in a new way – with their fleeting thoughts.

Twitter

Globalt

Fleets rullas nu ut, globalt för alla användare. Vill du publicera ett tillfälligt inlägg så klickar du på dela och sedan dela som Fleet.

Du kan publicera en reaktion, dela vidare, lägg in bilder mm som en reaktion på ett inlägg.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x