blank

Jag byter omslag på min IPhone 11 Pro Max och ser felet direkt. Det går bara inte att ha den bakgrundsbilden till ett ultraviolett omslag. Det går bara inte så jag byter.

Så där håller jag på, petar, byter, petar och petar. Petig. Aldrig riktigt nöjd utan fortsätter att peta i jakten på en ultimat och perfekt lösning.

Slarvig

Jag vet inte när jag blev så här för på det hela taget är jag en rätt slarvig person. Mitt skrivbord är förklarat för att vara ett katastrofområde av de suveräna människor som fått nitlotten att städa vårt kontor. Jag har en hygglig ordning på saker, tycker jag själv och jag hittar. Det är jag dock ensam om för ingen hittar i mitt geniala (tycker jag själv) system.

Ska jag vara ärlig så hittar jag inte särskilt bra själv heller men jag lever på lögnen att jag hittar, som en ursäkt.

Hoppar

Jag fixar en ny bakgrundsbild i min Apple Watch och måste byta färgen på armbandet direkt. Du kan icke ha något annat än blått och orange till New York Islanders.

Så jag byter och hoppar mellan svart och gult, blått och gult och blått och orange.

Jag ritar om och designar nya bakgrunder för min MacBook Pro och inser direkt att min iMac måste se likadant ut – samma bakgrunder.

Varför?

För att min egen regelbok säger det.

Sisyfos

Det är ett digital Sisyfosjobb som aldrig tycks ta slut men jag har bättrat mig. Länge hade jag tio digitala skrivbord i mina datorer. Tio, varken fler eller färre. Jag kan inte redogöra för hur jag kom fram till siffran tio men jag gjorde det. På något sätt.

Det var för få men istället för att bara lägga till några så brottades jag med problematiken om jag kunde slå ihop några och så vidare. Plötsligt i ett anfall av ”wild and crazy” så slog jag till och la till tre bakgrunder så nu har jag tretton.

Naturligtvis i båda mina datorer någon ordning får det ju ändå vara, eller så inte.

Så här håller jag på, petar, ändrar och petar.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x