blank

Nu börjar benchmarktester dyka upp ute på nätet och det finns data för nya iPhone 12 Pro som kan jämföras med föregångaren.

Testinformationen visar att nya iPhone 12 Pro är runt 20-25 procent snabbare än föregångaren.

One result for the iPhone 12 Pro lists a single-core score of 1,597 and a multi-core score of 4,152, which is 26 percent faster than the iPhone 11 Pro’s average single-core and multi-core scores of 1,327 and 3,289 respectively. Likewise, the iPhone 12 Pro Max is around 20-25 percent faster than the iPhone 11 Pro Max, although there are only two results so far.

MacRumors

Förhandsboka

Nya iPhone 12 Pro visades upp i tisdag, kan förhandsbokas idag fredag från klockan 14.00.

mstore.se


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x