blank

AirFly Pro är en liten vit dosa med en mottagare och en sändare. Den kan sända ljud och den kan ta emot ljud. Det är lösningen om du har trådlösa hörlurar men en pryl som saknar trådlöst ljud – din Nintendo Switch exempelvis.

AirFly finns i fyra olika modeller:

  • Classic – skickar ljudet till en mottagare
  • Duo – kan skicka ljudet till två mottagare
  • USB-C – kan skicka ljudet till två mottagare (för USB-C)
  • Pro – kan skicka ljudet till två mottagare och även ta emot ljud

Airfly Pro

Jag valde AirFly Pro som är en Bluetooth-sändare och en mottagare för att kunna få trådlöst ljud i min Nintendo Switch. Installationen är enkel, ladda upp AirFly, Pro-modellen ska klara att sända/ta emot ljud i 16 timmar på en uppladdning – sedan är det bara att starta sökningen i hörlurarna, trycka på den stor knappen på AirFly och vänta några sekunder innan AirFly och dina hörlurar kopplat ihop sig. I stort sett samma procedur och lika enkelt som att ansluta hörlurarna till vilken annan pryl som helst.

 

Svaghet

Alla som följt Macken vet att jag har en svaghet för två andra märken, förutom Apple – Beats och Twelve South. AirFly kommer med laddare, ett skydd för kontakten och en liten smart påse att lägga den i när du inte använder AirFly. Småsaker kan tyckas men jag älskar leverantörer som gör det där lilla extra med sina produkter. Twelve South förpackar inte sina prylar hur som helst, inte ens en rätt enkel produkt för 650 kronor som AirFly. Påse, skydd och snygg förpackning ska med. det är kvalitet helt igenom och det gäller alla deras produkter, liksom när det gäller Apple och deras dotterbolag Beats.

Betyg

Produkt: AirFly Pro
Tillverkare: Twelve South
Pris: 650 kronor
Betyg:

blank


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här