blank

Nya iPhone 12 är tänkt att bli volymprodukten, möjligen tillsammans med iPhone 12 mini. Det är iPhone-modellen för de allra flesta.

6.1-tums OLED-skärm med dubbla linser – samma som i iPhone 12 mini. Vidvinkel och ultravidvinkel med en 5 x zoom och nattläge (Night Mode). Allt det här ska ge ännu bättre bilder – inte mints i sämre ljus.

A14 Bionic är det snabbaste chippet i en smart­phone.

Och det flyttar fram gränserna för vad som är möjligt. Som att genomföra biljoner beräkningar i Neural Engine. Eller filma i Dolby Vision – något som inte ens professionella filmkameror kan. A14 Bionic är supereffektivt för att spara på batteriet. Det är före sin tid och redo att driva i princip vad som helst som kommer härnäst.

MagSafe

MagSafe är en nyhet för årets modeller av iPhone. Det är en magnet på baksidan som kan användas för att ladda telefonen eller fästa skal och tillbehör på den. P,ånboken är avskärmad från magneterna för övrigt så dina kort ska inte bli avmagnetiserade. MagSafe ger också snabbare trådlös laddning.

Färger

blank

Kan förbeställas från den 16 oktober med leverans, preliminär, en vecka senare.

Lagring:

  • 64 GB
  • 128 GB
  • 256 GB

Pris

Från 9995 kronor


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x