blank

 

Sent på torsdagkvällen redovisade Apple sitt resultat för det fjärde kvartalet- ett nytt rekordavtal med en omsättning på 64.7 miljarder dollar.

– Apple capped off a fiscal year defined by innovation in the face of adversity with a September quarter record, led by all-time records for Mac and Services, säger Apples chef Tim Cook i en pressrelease.

Apple har ett rekordår bakom sig trots Covid-19.

– Our outstanding September quarter performance concludes a remarkable fiscal year, where we established new all-time records for revenue, earnings per share, and free cash flow, in spite of an extremely volatile and challenging macro environment, säger  Luca Maestri, Apples finanschef.

Apple today announced financial results for its fiscal 2020 fourth quarter ended September 26, 2020. The Company posted record September quarter revenue of $64.7 billion and quarterly earnings per diluted share of $0.73. International sales accounted for 59 percent of the quarter’s revenue.

Apple

Apples siffror i övrigt:

blank


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 rösta
Article Rating
0
Vi vill mycket gärna höra vad du tycker - kommentera mera!x
()
x